Tamara´s sleutelhangers

Mijn achternichtje Tamara maakt zelf sleutelhangers. En dat doet ze niet zo maar. Het zijn sleutelhangers met een verhaal.

Van iedere verkochte sleutelhanger gaat er minimaal €2.- naar STOPhet. De overgebleven euro is voor de inkoop van materialen. De prijs die Tamara op haar eigen website rekent is hetzelfde als de prijs die je bij Dazzlegifts betaalt.

Hier onder het verhaal van Tamara:

Mijn naam is Tamara. Tien jaar geleden werd er bij toeval een hersentumor bij mij ontdekt. Een zeldzame goedaardige tumor werd na een 12 uur durende operatie volledig verwijderd. Na revalidatie van leren lopen tot dubbelbeelden zien ben ik ver gekomen. Er is veel gebeurd en nodig geweest om een 2.0 versie te zijn met een positieve instelling. Afgelopen 10 jaar zijn er verschillende controle MRI’s gemaakt met een goede uitslag. Zo ook de MRI die ik in september 2023 maakte waarna ik in overleg met de arts besloot te stoppen met controleren. 10 jaar vond ik een mooi getal om het een plekje te geven. Vier dagen later viel er een BOM binnen. Via de telefoon kreeg ik te horen dat de radioloog bij nacontrole van de MRI toch opnieuw groei had gezien. Plotseling begaf ik mij in een achtbaan. Afgelopen maanden is er veel gebeurd. Plannen werden gemaakt en geannuleerd door het ontdekken van uitzaaiingen van deze goedaardige tumor. Een goed plan is er nu (nog) niet. De vraag is daarom ook of er wel een goed plan bestaat. Wel heb ik besloten om een 2e opinie te starten. Een zeldzame tumor zoals die bij mij verdient onderzoek. Voor onderzoek is geld nodig. Daarom ben ik een doneeractie gestart. Afgelopen jaren heb ik veel steun gehad aan een facebook lotgenoten groep. Via deze groep maakte ik kennis met www.STOPhet.nl. Aan hun vertrouw ik mijn donatie toe.

Wil je meer weten, neem dan zeker een kijkje op haar website www.zelfgemaaktesleutelhangers.nl

Ik wilde Tamara een podium bieden op de website en haar sleutelhangers met alle liefde toevoegen. Mede omdat mijn eigen moeder in 2013, is overleden aan een hersentumor.

Je kunt kiezen uit 3 modellen in diverse kleuren. Je vind de sleutelhangers in onder het kopje ” Tamara´s kleuren. De sleutelhangers worden niet op bestelling gemaakt, daarom is de voorraad altijd beperkt en wisselen de kleuren als deze zijn uitverkocht.