BEANIES KOFFIE

Deze heerlijke oploskoffie is verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken. Je maakt er niet alleen een heerlijke warme koffie van, maar in de zomer ook een jammie ijskoffie. Voor de ijskoffie maak je een sterkere variant koffie die je toevoegt aan je glas met ijskoude melk en ijsklontjes. Een toef slagroom maakt je koffie helemaal af.

Bij Beanies is men van mening dat het leven draait om smaak. Daarom hebben ze een smaakkoffie gemaakt die bij elk moment past. Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, heeft Beanies veel verschillende koffies. Dazzlegifts heeft een ruime keuze uit deze heerlijke smaken.
De oploskoffies zitten allemaal boordevol met de grootste, brutaalste, lekkerste smaken die je je kunt voorstellen. En ze zijn ook suikervrij en bevatten weinig calorieën. Wat de gelegenheid ook is, er is een smaak die bij je past. Vanaf het moment dat de pot wordt open gemaakt en het aroma vrijkomt, tot de allerlaatste slok, zorgt Beanies ervoor dat je een heerlijke koffie ervaring hebt. 

De potjes hebben een inhoud van 50 gram. Dat is goed voor ongeveer 25 kopjes, maar het ligt natuurlijk aan je eigen smaak of je van sterke koffie houdt of juist niet.

De Beanies koffies zijn suiker en gluten vrij. Ook zijn ze Vegan Friendly!

Na opening is het raadzaam om de koffie binnen 3 maanden op te maken om de goede smaak te behouden.