BESTEL HIER JOUW INVIT(h)ee

Speciaal voor Stichting Stimulering Podiumkunsten heeft Dazzlegifts een leuke sponsor actie opgezet:

Bij Dazzlegifts koop je namelijk INVIt(h)ee

Waarom deze naam? Op het moment dat je bij Inviteater meespeelt met de voorstelling ben je als lid een Invite. Daarom was de link snel gelegd door er een “H” tussen te plaatsen. Omdat ik zelf ook spelend lid ben vond ik het leuk om, door middel van deze actie, wat sponsorgeld te genereren als geschenk voor Stichting Stimulering Podiumkunsten.

Wij spelen onze voorstelling “Romeo na Julia” op 2-3-4 november 2023 in de kleine zaal van De Kring in Roosendaal. De thee blijft te koop tot eind oktober.

Van ieder besteld pakketje thee gaat er €3,50 naar Inviteater

Je kunt een keuze maken uit de diverse pakketjes van 3 smaken.

In ieder bakje thee zit 50 gram, ruim voldoende voor 30 koppen heerlijke (biologische) thee. De samenstelling van de pakketjes staat vast en kan niet worden gewisseld.

Je zet de thee door gebruik te maken van een thee-ei of wegwerpfilters. Deze vind je elders op de website en kun je los bijbestellen als je dat zou willen. Ook maatlepels en andere thee accessoires vind je terug op de website.

HOE KOM IK AAN MIJN THEE:

Er zijn verschillende manieren:

  1. Versturen. De verzendkosten zijn €5.75. Je klikt dan op verzenden in het bestelproces.
  2. Afhalen in Bergen op Zoom. Na afspraak kan de thee bij mij thuis worden opgehaald. Vult dit in bij de opmerkingen en klik op afhalen. Ik neem via de mail contact op voor het maken van een afspraak.
  3. Meegeven meteen Invi-lid. Vermeld in dit geval even de naam van het lid bij de opmerkingen en klik op afhalen. Bestellingen die voor woensdagavond 21.00 uur gedaan zijn worden de dag erna mee gegeven met het desbetreffende lid.