Even voorstellen

Leuk om kennis te maken….

Dazzle;bedazzle……..verblinden……verbijsteren………

Welkom!

Welkom bij Dazzlegifts!

Welkom in mijn droom, op zoek naar jouw heerlijke smaak thee, koffie of chocolademelk.

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Ilse Verhoeven en ik ben een sinds aantal jaren trotse eigenaar van Dazzlegifts. Wat begon als een hobby (sieraden maken) groeide een aantal jaren later uit naar een webwinkel vol leuke accessoires. Door COVID kwam de verkoop van accessoires helaas totaal stil te liggen en ging ik op zoek naar een product om toe te voegen aan mijn webshop. Een product dat jij als klant kon opmaken en waarvoor je terug zou komen als het beviel.

Na veel wikken en wegen koos ik voor THEE en al snel kreeg ik de smaak te pakken en werd het assortiment uitgebreid met heerlijke chocloademelk en Beanies koffie.

Naast de webwinkel ben ik, als het lukt, te vinden tijdens leuke en drukke Ladies Events. Ben je benieuwd waar? Hou dan de agenda van Dazzlegifts in de gaten!

Neem gerust een kijkje in mijn webwinkel. Heb je een keuze gemaakt? Dan zie ik jouw bestelling graag tegemoet. Je kunt er voor kiezen jouw bestelling te laten versturen maar je mag jouw bestelling ook (na afspraak) komen ophalen. Dazzlegifts is gevestigd in wijk ‘t Fort in Bergen op Zoom.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op! Dazzlegifts is te bereiken via info@dazzlegifts.nl.

Veel shop plezier!

Ilse